Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'daki kazada Türk genci feci şekilde can verdi

Almanya'daki kazada Türk genci feci şekilde can verdi

DÜNYA Haberleri

Bremen Eyaleti'nde 17 yaşındaki Abdülbaki Kömürcü'nün kullandığı araç, trafik levhasının bulunduğu beton sütuna çarptı.

Çarpma sonucu ikiyi ayrılan araçta Abdülbaki Kömürcü hayatını kaybederken, yanında bulunan arkadaşı Enes Talha Senol ise ağır yaralandı. Polis, yaralı gencin durumunun ağır olduğunu belirterek hayati tehlikesinin sürdüğünü söyledi.
BETON SÜTUNA ÇARPTI
Kaza Cumartesi gününün ilk saatlerinde Bremen ile Delmenhorst'u birbirine bağlayan B75 karayolunda meydana geldi. Kömürcünün kullandığı araç henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple beton sütuna çarparak parçaları metrelerce uzağa dağıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Abdülbaki'nin cansız bedenini saatler süren çalışma sonrası çıkarabilirken, yanında bulunan Enes'e ise doktorlar olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak hayata döndürdü.
ARACIN ÖN TARAFI VINÇLE KALDIRILDI
İkiye ayrılan otomobili kullanan Abdülbaki Kömürcü öldü, arkadaşı Enes Talha Şenol ise ağır yaralandı. İkiye ayrılan otomobilin ön tarafını olay yerine getirilen vinç kaldırırken, Abdülbaki'nin cesedi hala araçtaydı. Her iki gencin ailesi kaza haberiyle birlikte yıkıldı.
KAYNAK: SABAH AVRUPA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...