Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evdeki televizyona yıldırım düştü!

Evdeki televizyona yıldırım düştü!

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de dört kişilik aile evde televizyon seyrederken aniden eve yıldırım düştü. Yıldırım çarpması sonucu Bristol'daki evin çatısı çöktü.

Olay sonrası çatıda yangın çıktı. Evin üst katı yanarken aile iki köpekleriyle birlikte evden kaçmayı başardı. 10 ve 12 yaşında iki oğlu olan Dawn isimli kadın, hayatta kaldıkları için şanslı olduklarını söyledi. Soyadının açıklanmasını istemeyen Dawn, "Normalde akşam 9'da çocukları yatırırım. O gün biraz geç kaldım. Ailece televizyon seyrediyorduk. Bir anda korkunç bir patlama meydana geldi ve tamamen karanlık içinde kaldık" diye konuştu. Dawn, erken müdahale edilmesiyle yangının daha da yayılmadan söndürüldüğünü ifade etti. Kadın, yıldırım çarpması sırasında çocuklarının üst katta olması halinde olacakları ise düşünmek bile istemediğini söyledi. Yangın sonucu evde büyük hasar meydana geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...