Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Neo-Naziler döner yiyenleri kırbaçla tehdit etmiş

Neo-Naziler döner yiyenleri kırbaçla tehdit etmiş

DÜNYA Haberleri

Münih kentinde görülen NSU terör örgütü davasında dinlenen tanıklardan Christina H., 12 yaşında Neo-Nazilerin arasına girdiğini dile getirdi.

Tanık, "13 yaşındaki bir çocuğa döner yediği için on kez şınav çektirdiler. Tekrar yerse kırbaçlamakla tehdit ettiler" dedi ve bağlantısını zorlukla kestiğini söyledi. Sanık konumundaki Carsten S.'nin kendisini koruyup kolladığını söyleyen Christina H., Ralf Wohlleben ve Andre Kapke'nin grubun liderleri olduğunu ifade etti. Tanık, "Thomas St. bizi aradı üçlünün bir halt ettiğini ve barınacak yer aradıklarını belirtti. Düşündük ve Mandy S.'ye gittik. Oradan da üçlüyü, Max Florian B.'nin evine yerleştirdik ve birkaç kez ziyaret ettik" dedi. Öte yandan Duruşmada Yozgat Ailesi avukatları tarafından muhbir Andreas Temme'nin cinayetteki rolünün daha fazla olduğu yönündeki mahkemeye sunulan dilekçeye federal savcılık itiraz etti. (Kaynak: Sabah Avrupa)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...