Görmediği adama 1,4 milyon dolar gönderdi

Görmediği adama 1,4 milyon dolar gönderdi

DÜNYA Haberleri

ABD'de daha önce iki kere evlenip boşanan Sarah isimli kadın, 18 ay önce internette tanıştığı bir adama toplam 1,4 milyon dolar para gönderdi.

Dr. Phill Show televizyon programına katılan ve ismi sadece Sarah olarak ifade edilen kadın, bir servet aktardığı Chris Olsen'le hiç yüz yüze görüşmedi. İtalya'da doğan, ABD'de bir süre bulunan ve halen de Afrika'da Nijerya, Benin ve Güney Afrika gibi ülkelerde çalıştığını söyleyen Olsen, kefalet ücreti, otel masrafı, avukat ücreti ve benzeri gerekçelerle sürekli kadından para istedi. Kadın da ne kadar para istenirse gönderdi. Sarah en son 500.000 dolar kefalet ücretini ödeyebilmek için haziranda evini sattı. Sarah, adamın doğru söylediğinden "yüzde 95 emin" olduğunu, onun bir gün eve geleceğinden ümitli olduğunu söyledi. Olsen'le her gün telefonda saatlerce konuştuğunu söyleyen Sarah, Olsen'le tanışmalarını şu sözlerle anlattı: "Bir gün çok yakışıklı bir adam karşıma çıktı, bana iltifatlarda bulundu. Böylesine yakışıklı bir adamın benimle konuştuğuna inanamıyordum. Birkaç hafta sonra bana aşkını itiraf etti ve bana Bayan Olsen olarak hitap etti."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...