Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de Ulusal Güvenlik Ajansı'na saldırdılar, ölü ve yaralı var

/ Kaynak: AA
ABD'de Ulusal Güvenlik Ajansı'na saldırdılar, ölü ve yaralı var

DÜNYA Haberleri  / AA

Son dakika! ABD Ulusal Güvenlik Güvenlik Ajansı'nın (NSA), başkent Washington yakınlarında bulunan Fort Meade'daki merkezine bir saldırı düzenlendi.

Amerika bu saldırı ile sarsıldı. Hemde NSA'ya yönelikti son alınan bilgiye göre de ölü ve yaralı var, işte son gelişmeler...ABD'de Ulusal Güvenlik Ajansı'nın (NSA) Maryland eyaletindeki merkezine araçla girmeye çalışan iki kişiden biri güvenlik güçleri tarafından öldürüldü, diğeri yaralandı. NSA'nın Fort Meade'deki merkezine sabah saatlerinde araçla gelerek giriş kapısını kırıp içeri girmeye çalışan 2 kişi, güvenlik güçlerince vuruldu. Aracın binanın giriş kapısına çarpması sonrasında güvenlik güçleri silah kullanırken, araçtaki şahıslardan biri öldürüldü, diğeri yaralandı. Olayda bir güvenlik görevlisi de hafif şekilde yara aldı.Araçtaki kişilerin kadın kıyafeti giydikleri ifade edildi.Olayın merkezin ana binasından uzaktaki kapıda meydana geldiği belirtilirken, Federal Araştırma Bürosu (FBI) da olayın terörizmle alakalı bir girişim olduğuna inanmadıklarını açıkladı. nbsp;
ABD'de Ulusal Güvenlik Ajansı'na saldırdılar, ölü ve yaralı var
Amerikan medyasında olay yerini havadan görüntüleyen yayınlarda, biri polis aracı olan hasarlı iki otomobil görülüyor.
Mart ayının başlarında NSA yakınlarında yine silah sesleri duyulmuştu. Kurşunlardan birinin NSA yerleşkesindeki bir binaya isabet etmesi sonucu polis, 35 yaşındaki Hong Young isimli şahsın otomobilini durdurmuş, kurşunun Young'ın silahından çıktığını belirlemişti. Olayın ardından Young tutuklanmıştı.
ABD'de Ulusal Güvenlik Ajansı'na saldırdılar, ölü ve yaralı var
NSA'nın merkez binasının bulunduğu Fort Meade de ayrıca ülkenin silahlı güçlerine ait 95 güvenlik birimi bulunuyor. Yaklaşık 11 bin askeri çalışanın yanı sıra 29 bin sivil memurun da bulunduğu alanda 6 bin kişi sürekli ikamet ediyor.






DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...