Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Libya'nın Misrata kentinde çatışma: 6 ölü

/ Kaynak: AA
Libya'nın Misrata kentinde çatışma: 6 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Misrata kentinde, DAEŞ'e bağlılığını açıklayan silahlı bir grubun, Libya Şafağı birliklerine düzenlediği saldırı ve ardından çıkan çatışmada 6 kişi öldü.

Libya'nın Misrata kentinde, terör örgütü DAEŞ'e bağlılığını açıklayan silahlı bir grubun, Trablus hükümetine bağlı birliğe düzenlediği saldırı ve ardından çıkan çatışmada 6 kişinin öldüğü bildirildi. Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, DAEŞ yanlısı militanların, Trablus merkezli Milli Genel Kongre'ye bağlı Libya Şafağı (Fecr-i Libya) kuvvetlerine ait bir güvenlik kontrol noktasına düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Libya Şafağı'na bağlı birliklerin, bölgede operasyon düzenlemesi üzerine militanlarla girilen çatışmalarda da Libya Şafağı'ndan 3 kişi hayatını kaybetti. Militanlardan ölenlerin olup olmadığının bilinmediği kaydedildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...