Bakan Çavuşoğlu: Kendine güvenen arşivini açar

Bakan Çavuşoğlu: Kendine güvenen arşivini açar

DÜNYA Haberleri

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, sözde Ermeni soykırımı iddialarında bulunup tarihi çarpıtmakla bir yere varılamayacağını belirterek, açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sözde Ermeni soykırımı iddialarında bulunup tarihi çarpıtmakla bir yere varılamayacağını belirterek, "İddialarınıza güveniyorsanız, açarsınız arşivleri. Ama Ermenistan buna yanaşamıyor çünkü attığı iftiraların karşılığının olmadığını biliyor" diye konuştu. AK Parti Serik İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Çavuşoğlu, partilerin seçim vaatlerini eleştirdi. Çavuşoğlu, "Hamaset yapan partileri görüyoruz. Bu vaatleri yapmaları mümkün değil. Türkiye'yi 70'li yıllara götürecek vaatler ve popülizm yapıyorlar. Daha önceki partileri geçtiler. Cem Uzan'ı da geçtiler" dedi. Başka bir partinin ise milliyetçilik kavramının arkasına sığındığını ifade eden Çavuşoğlu, milliyetçiliğin lafla değil, icraatla olacağını vurguladı. Kendisinin birkaç hafta önce Moğolistan'a gittiğini ve oradaki Türk atalarının anıtlarını gördüğünü anlatan Çavuşoğlu, Türkiye'nin buralara hizmet ederek anıtlara, yazıtlara sahip çıktığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...