Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Husi terörüne ait hedefler vuruldu

/ Kaynak: AA
Husi terörüne ait hedefler vuruldu

DÜNYA Haberleri  / AA

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Şebve vilayetinde Husi hedeflerine yönelik hava saldırıları düzenledi.

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, ülkenin güneyindeki Şebve vilayetinde Husi Ensarullah hareketine ait askeri karargahlara yönelik hava saldırıları düzenlediği bildirildi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, koalisyona ait uçaklar, Şebve vilayetine bağlı Usaylan ilçesinde bulunan Hayd bin Akil dağındaki Husi mevzilerini vurdu. Birkaç günden bu yana dağda konuşlanmış durumdaki tank ve zırhlı araçların vurulduğu saldırıların ardından bölgeden dumanların yükseldiğinin görüldüğü belirtildi.
- Taiz'e 6 hava saldırısı
Öte yandan koalisyon uçaklarının, dün akşam, ülkenin orta kesiminde bulunan Taiz'de Husilere ve eski cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih yanlısı güçlere ait hedeflere yönelik 6 hava saldırısı gerçekleştirdiği bildirildi.
Taiz'in doğusuna düzenlenen hava saldırılarında, Husilere ait özel kuvvetler karargahı ve zırhlı araçlar ile 35. Tugay'ın hedef alındığı aktarıldı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...