Ermeni diasporasına tokat gibi cevap veren site yayında

Ermeni diasporasına tokat gibi cevap veren site yayında

DÜNYA Haberleri

1915 olaylarına dair yalanlara tokat gibi cevap veren factcheckarmenia.com sitesi yayına girdi.

Ermeni soykırım yalanına tokat gibi cevap veren site yayına girdi. factcheckarmenia.com adlı sitede Ermeni soykırım yalanına ve Vatikan'ın hayali senaryolarına tek tek cevap veriliyor.
ERMENİ SOYKIRIM YALANI VE TÜM GERÇEKLER BU SİTEDE
Birinci Dünya Savaşı yıllarında özellikle Avrupa'da büyük acılar yaşandı. Anadolu'daki Türkler ve Ermeniler de bu acılardan nasibini aldı. 1915 Ermeni Techiri yıllarca Ermeni Diasyorası ve Batı medyası tarafından soykırım olarak tanıtıldı. Türkiye'nin bütün girişimlerine rağmen bu ezber bozulamadı. Ermeni Diaspora'nın "tanıma, tazminat, toprak" talebi şeklinde özetlediği bu soykırım yalanı yıllarca Türkiye'nin önüne büyük bir sorun gibi getirildi. 1980'li yıllarda ASALA terör örgütü bir çok büyükelçilik çalışanımızı bu yalanı öne sürerek katletti. nbsp;
Tüm gerçekler www.factcheckarmenia.com internet sitesinde
Şimdi Vatikan aracılığıyla 100. Yılında bu Ermeni soykırım yalanı yeniden gündeme getiriliyor. nbsp;
Türkçe ve İngilizce olarak yayınlanan www.factcheckarmenia.com internet sitesinde Ermeni soykırım yalanı hakkındaki tüm gerçekleri bulabilirsiniz.
İki dilde yayınlanan belgesel videolar ve foto arşivlerle Ermeni soykırım yalanı tüm açıklığıyla gözler önüne seriliyor. nbsp;
BÜYÜK ERMENİSTAN HAYALI…
"Büyük Ermenistan Hayali" Rusların Ermenileri cesaretlendirmesiyle ortaya çıkan ve hala devam eden Ermeni Sorunu'nun temelini atan meselelerden biridir.
Ermeniler'in "Ermenistan Hayali" ile nasıl kullanıldıklarını, Osmanlı Devleti ve ordusuna karşı tutumlarını, çıkartmış oldukları iç savaşın sonucunda neler olduğunu www.factcheckarmenia.com'da yayınlanan bu videolardan dan izleyebilirsiniz.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...