Golan Tepeleri'nden 2 BM Barış Gücü askeri yaralandı

/ Kaynak: AA
Golan Tepeleri'nden 2 BM Barış Gücü askeri yaralandı

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'den İsrail'in işgal altında tuttuğu Golan Tepeleri'ne havan topu düşmesi sonucu, 2 BM Barış Gücü askerinin yaralandığı iddia edildi.

Suriye'den İsrail'in işgal altında tuttuğu Golan Tepeleri'ne havan topu düşmesi sonucu, BM Barış Gücü'ne (UNDOF) mensup 2 askerin yaralandığı ileri sürüldü. İsrail Ordu Sözcüsü Peter Lerner, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabından yaptığı açıklamada, Golan Tepeleri'nde bulunan Ayn Zivan ile Zeyfanit köylerine ve UNDOF'un üssüne havan topu düştüğünü ve UNDOF mensubu 2 askerin yaralanarak, tedavi için İsrail'e nakledildiklerini belirtti. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, söz konusu havan topunun Suriye'deki iç çatışmalar sonucu düştüğü kaydedilirken, hangi taraftan olduğuna ilişkin bilgi verilmedi. Esed yönetimi ise, olaya ilişkin bir açıklama yapmadı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...