Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriye sınırımızda 3 bin MOSSAD ajanı

Suriye sınırımızda 3 bin MOSSAD ajanı

DÜNYA Haberleri

Türk istihbaratı tarafından hazırlanan raporda, MOSSAD'ın eğittiği 3 bin ajanı Türkiye'nin Suriye sınırına gönderdiği ifade edildi.

PKK'nın Suriye'deki kolu PYD, Suriye'nin Kuzeyi'nde kanton sahalarını genişletmek ve arada kalan Türkmen ve Arapların yaşadığı yerleşim yerlerini boşaltarak Akdeniz'e çıkışı olan bir Kürdistan'ı kurmak için operasyonlarını sürdürürken, Türk istihbaratının raporu şoke etti.
İSRAİL BİNLERCE KÜRT'Ü BUGÜNLER İÇİN EĞİTTİ
Türk istihbaratı tarafından hazırlanarak devletin zirvesine sunulan raporda, İsrail istihbarat teşkilatı MOSSAD'ın çoğunluğu Kürtlerden oluşan 3 bin ajanını iki yıl kadar önce Suriye'nin kuzeyine gönderdiği tespiti yer alıyor. Raporun detaylarında, İsrail'in çoğunluğu bölge Kürtlerinden oluşan 3 bin kişiyi yıllarca eğiterek her türlü gayri nizami savaş koşullarında her türlü unsura komuta edebilecek ajan-komandolar yetiştirdi.
HER BİRİ BÖLGEDEKİ HER DİLİ ANADİLİ GİBİ KONUŞUYOR!
Her biri başta Kürtçe olmak üzere bölgedeki her türlü yerel dil ve lehçeye kadar çok sayıda dili anadili gibi konuşan, gerektiğinde gereken lehçeleri aksansız kullanabilen ajanlar, Suriye'nin kuzeyindeki kantonları birleştirerek Akdeniz'e ulaşan bir Kürt devleti oluşturmak için bölgeye sızdı.
ETNİK TEMİZLİĞİN MİMARLARI İSRAİL AJANLARI!
Üstün vasıfları nedeniyle kısa sürede PYD'nin içinde sivrilen, çoğu bölgenin sorumluluğunu eline geçiren İsrail ajanlarının, Türkmen ve Arap yerleşim yerlerindeki etnik temizliğin de mimarı olduğu belirtiliyor. İsrail ajanlarının sadece PYD içinde olmadığı, başta DAEŞ olmak üzere bölgede savaşan tüm unsurların içine sızdığı da devletin zirvesine sunulan bilgiler arasında.
KAYNAK: YENİ AKİT

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...