Bulgaristan'da tuvalette uyuyakalan bürokrat görevden alındı

/ Kaynak: AA
Bulgaristan'da tuvalette uyuyakalan bürokrat görevden alındı

DÜNYA Haberleri  / AA

Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, bir gece kulübünün tuvaletinde uyuyakalan Turizm Bakan Yardımcısı Nadejda Marinova'yı görevden aldı.

Hükümetin Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Borisov'un kanaat kullanıp "üst düzey devlet bürokratına yakışmayan tavır" sergileyen Marinova'nın işine son verdiği belirtildi.
Marinova, 2 Temmuz'da başkent Sofya'nın ünlü gece kulüplerinden birinde alkol alıp Rus müziği eşliğinde saatlerce dans ettikten sonra kulübün tuvaletinde uyurken bulunmuştu.
Koruma görevlileri tarafından uyandırılıp kulüp içinde bir kanepeye götürülen Marinova, aldığı alkolün etkisiyle burada uykusuna devam etmişti. Kulübün müşterilerinden birinin olayı görüntüleyip basına vermesiyle olay ortaya çıkmıştı.
Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev'in eski sekreteri olan Marinova, önce eski Başbakan Georgi Bliznaşki'nin teknokratlar hükümetinde, daha sonra da Başbakan Boyko Borisov'un hükümetinde de turizm bakan yardımcısı olarak görev yapmıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...