Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cameron'dan bayram mesajı

Cameron'dan bayram mesajı

DÜNYA Haberleri

İngiltere Başbakanı David Cameron, Birleşik Krallık ve dünya genelindeki tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Cameron, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Bu Ramazan, İngiliz Müslüman değerlerinin en iyi yanlarını gördük. İhtiyacı olanlar için binlerce sterlinlik zekat verildi. Birçok yerde iftarların açıldığını gördük. Uzun ve çok sıcak günlerle birlikte bu yıl ramazan kolay geçmedi" ifadelerini kullandı.
Suriye ve Irak'ta, DAEŞ ve Esed elinde zulüm gören birçok aile olduğuna dikkati çeken Cameron, mesajında şunları kaydetti:
"Kobani'de evlerinde saldırıya uğrayan aileleri, Kuveyt'te ibadet ederken öldürülenleri, Tunus'ta tatil yaparken plajda katledilenleri, tüm terör kurbanlarını bu dönemde hatırlıyoruz. İngiltere genelindeki camilerin cuma hutbelerinde tüm kurbanları anacağını biliyorum.
Bu terörizm, sadece kurbanlara yönelik bir saldırı değil İslamiyet'e, hepimize, yaşam şekillerimize yapılan bir saldırıdır. Bunu yenmeliyiz. Dolayısıyla, Ramazan Bayramı vesilesiyle aileler bir araya gelirken, nasıl daha iyi bir İngiltere ve dünya oluştururuz onu düşünmeliyiz. Herkese, mutlu ve barış içinde bir Ramazan Bayramı diliyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...