HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Makedonya'da silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Kaynak: DHA
Makedonya'da silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / DHA

Makedonyanın Güneybatısında bulunan turistik kasaba Sturgada kan davası sonucu Argetim Asani silahlı saldırıda öldürüldü.

Makedonya Kamu Gelirleri İdaresi Müdür yardımcısı olan 42 yaşındaki Argetim Asani gün ortasında silahlı saldırı sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti. Makedonyanın Güneybatısında bulunan turistik kasaba Sturgada kan davası sonucu Argetim Asani silahlı saldırıda öldürüldü. Cinayeti işleyen 23 yaşındaki Abdullahi Kupa kısa sürede polis güçleri tarafından yakalandı.
Gayri resmi bilgilere göre cinayeti işleyen Abdullahi Kupa birkaç ay önce kaçırılan ve sonra ölü bulunan kardeşi Uran Kupanın ölümünden sorumlu bulduğu için Argetim Asaniyi öldürdüğü ifade edildi.
Makedonya polisi cinayeti işleyen Abdullahi Kupanın evinde yaptığı aramada, cinayet esnasında kulanılan arabaya ve kullandığı tabancaya el koydu.

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...