Yemen'de 5 El Kaide militanı öldürüldü

/ Kaynak: AA
Yemen'de 5 El Kaide militanı öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'nin insansız hava aracıyla düzenlendiği tahmin edilen saldırıda, örgütün yerel liderlerinden Kasımi'nin de aralarında bulunduğu 5 El Kaide üyesi öldü.

Yemen'de düzenlenen hava saldırısında 5 El Kaide üyesinin öldürüldüğü bildirildi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yemen'in güneyindeki Vadi Dikha bölgesinden Abyan kentine gitmekte olan bir araç konvoyuna gece yarısı hava saldırısı düzenlendi. ABD'ye ait insansız hava aracıyla düzenlendiği tahmin edilen saldırıda, El Kaide'nin bölgedeki liderlerinden Ebu Ahmed El-Kasımi'nin de aralarında bulunduğu 5 örgüt üyesinin öldüğü belirtildi. Olayla ilgili olarak Yemen makamlarından henüz resmi açıklama yapılmadı. ABD, Yemen'de faaliyet gösteren ve Arap Yarımadası El Kaide'si olarak da bilinen örgüte yönelik, insansız hava araçlarıyla sık sık saldırılar düzenleniyor.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...