Siyonist yerleşimciler Batı Şeria'da ev kundakladı: 1 bebek yanarak öldü

Siyonist yerleşimciler Batı Şeria'da ev kundakladı: 1 bebek yanarak öldü

DÜNYA Haberleri

Batı Şeria'nın Nablus kentinde siyonist yerleşimcilerin bir evi kundakladığı, olayda Filistinli bir bebeğin yanarak hayatını kaybettiği belirtildi.

BBC'nin bölge sakinlerinin ifadesine dayandırdığı habere göre; Nablus kentinin Duma kasabasında, 18 aylık bir bebek ve ailesinin yaşadığı ev siyonist yerleşimciler tarafından kundaklandı. Anne-baba ve hayatını kaybeden bebeğin büyük kardeşi ağır yaralandı. Teröristlerin evin yanında bir duvara İbranice "intikam" yazan bir graffiti bıraktığı belirtildi. Tanıklar, eve yangın bombası atıldığını söyledi. Baba, eşini ve büyük oğlunu kurtarırken, 18 aylık bebek yanarak hayatını kaybetti. Saldırıda bir başka evin de zarar gördüğü belirtildi. İşgalci İsrail'in Polis sözcüsü Luba Samri, saldırının milliyetçi saiklerle yapıldığından şüphelendiklerini açıkladı. İşgalci İsrail güçlerinden yapılan açıklamada, "ön soruşturmanın şüphelilerin sabah erken saatlerde kasabaya girdiği ve evleri ateşe verip İbranice graffitiler bıraktığını gösterdiği" ve şüphelilerin bulunması için çalışıldığı belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...