Meksika'daki kamyon kazasında ölü sayısı 27'ye yükseldi

/ Kaynak: AA
Meksika'daki kamyon kazasında ölü sayısı 27'ye yükseldi

DÜNYA Haberleri  / AA

Zacatecas'da kontrolden çıkan bir kamyonun dini tören düzenleyenlerin arasına dalması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 27'ye çıktı.

Eyaletin Kamu Güvenliği Dairesi'nden isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, yaralılardan bir kısmının daha ölmesi sonucu ölü sayısının 27'ye yükseldiğini, kazada 149 kişinin yaralandığını açıkladı. Kaza yerinden kaçan kamyon şoförü halen aranırken, kamyonun ait olduğu şirketle ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, önceki gün inşaat malzemesi yüklü kamyonun frenlerinin bozulduğunu ve Zadapil kasabasında bir ana caddede yerli Katolikler tarafından düzenlenen 200 kişinin katıldığı törene daldığını açıklamıştı. Katolikler, şehrin hamisi olarak görülen Aziz Jesus Nazareno festivalini kutluyordu. Meksika'da, özel dini günler yaygın olarak yerel tapınaklara doğru yol boyunca yürüyerek yapılan bu tarz tören alaylarıyla kutlanıyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...