HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bulgaristan Cumhurbaşkanın oğlu öldü

Kaynak: AA
Bulgaristan Cumhurbaşkanın oğlu öldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev'in 15 yaşındaki en küçük oğlu Filip öldü.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada Plevneliev'in şu sözlerine yer verildi:
"Bugün iyi kalpli ve güneş gibi parlak olan en küçük oğlum Filip hayata veda etti. Oğlumuz yaşarken herkese mutluluk ve ışık verirdi. Ailem ve eşim için zor olan bugünlerde üzüntümüzle tek başımıza kalmayı tercih ediyoruz"
Eşi Yuliana ve üç oğlunu siyasi kariyerinden uzak tutmaya çalışan Plevneliev, cumhurbaşkanı olarak resmi hiçbir etkinliğe aile üyeleriyle katılmıyor, aile üyelerini basının ilgisinden korumak için Başkent Sofya'da erişimi sınırlı bir sitede oturup, çocuklarını kamuoyunun gözlerinden uzak özel okullarında okutuyor. Cumhurbaşkanının eşi Yuliana Plevnelieva da Cumhurbaşkanı Plevneliev'in hiç bir siyasi etkinlikte yanında yer almıyor.
Cumhurbaşkanlığından gelen açıklamanın ardından vefat eden oğlu Filip'in yaşamı ile ilgili ipucu verebilecek sosyal medyadaki tüm profilleri de silindi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...