İsrail Savunma Bakanı'ndan Filistinli genci katleden askere tebrik

/ Kaynak: AA
İsrail Savunma Bakanı'ndan Filistinli genci katleden askere tebrik

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, akşam saatlerinde ise Filistinli bir genci öldüren İsrail askerlerini tebrik etti.

Yalon, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Batı Şeria ve 443. yol üzerinde, arkadaşlarını bıçaklayan teröristlere ateş eden askerleri tebrik etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Savunma Bakanı Yalon, İsrail askerlerinin saldırılarını "Mesleki profesyonellik" şeklinde nitelendirerek "Zaten terörle mücadele için gerekli olan da bu" ifadesini kullandı.
Batı Şeria'daki Kızılay yetkilileri, İsrail askerlerinin, Nablus'un güneyindeki Beyta beldesi girişinde, açtığı ateş sonucu Filistinli bir gencin yaşamını yitirdiğini aktarmıştı.
İsrail Ordu Sözcüsü Yarbay Peter Lerner da bir Filistinlinin, Kudüs ile Tel Aviv'i birbirine bağlayan yoldaki kontrol noktası yakınında İsrail askerine bıçakla saldırdığını, askerlerin ateş açması sonucu yaralandığını ve ardından gözaltına alındığını kaydetmişti.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...