14 yaşındaki çocuk 29 kişilik sınıfı rehin aldı

14 yaşındaki çocuk 29 kişilik sınıfı rehin aldı

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Batı Virginia eyaletinde 14 yaşındaki lise öğrencisi 29 kişilik sınıfı ve öğretmenini silah zoruyla rehin aldı. İkna edilen öğrenci teslim oldu.

ABD'de 14 yaşındaki bir çocuk okuduğu lisesindeki 29 kişilik sınıfı ve öğretmenini rehin aldı. Silahla sınıfı rehin alan çocuk polisin ve öğretmenlerinin ikna etme çalışmaları sonucu teslim oldu. Guardian'ın haberine göre Batı Virginia eyaletindeki Phillip Barbour Lisesi'nde gerçekleşen olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayı duyar duymaz okula giden veliler büyük korku atlattı. Lise müdürü Jeffrey Woofter, sınıftaki kontrolü sağladığı için öğretmeni tebrik etti. Müdür, “Öğretmen, öğrencileri sakinleştirerek ve sınıfta kontrol sağlayarak inanılmaz bir iş başardı" diye konuştu. Tutuklanan öğrencinin yaşının 18'in altında olması sebebiyle kapalı duruşmada yargılanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...