Bill Gates, El Kaide'nin ölüm listesine girdi!

Bill Gates, El Kaide'nin ölüm listesine girdi!

DÜNYA Haberleri

El Kaide örgütünün 'Inspire' adlı dergisinde Bill Gates ve Michael Bloomberg gibi milyarder Amerikan iş adamları hedef olarak gösterildi.

Amerikan NBC televizyonunun haberine göre dergide, iş adamlarının üzerlerinde kan lekeleri olan fotoğrafları yayımlandı. 'Ekonomik kişilik' ve 'varlıklı girişimciler' olarak tanımlanan iş adamlarının 'ölüm listesinden', paralarını ABD bankalarından çekip, ülke dışına yatırım yaparak ve İsrail'i desteklemediklerini ilan ederek kurtulabilecekleri ifade edildi.

Bill Gates, El Kaide'nin ölüm listesine girdi!
FED'İN ESKİ BAŞKANI LİSTEDE AMA YENİ BAŞKANI YOK


Sanayi devi Charles ve David Koch kardeşler, internet girişimcisi Larry Ellison ve kumarhane kralı Sheldon Adelson gibi isimlerin de yer aldığı listede Fed'in eski Başkanı Ben Bernanke'nin bulunmasına karşın halihazırdaki Başkan Janet Yellen'in olmaması da dikkat çekti.

'Yalnız kurt' olarak anılan sempatizanlar tarafından yapılması istenen suikastların 'ABD ekonomisinin yeniden canlanmasının önüne geçilmesini sağlayacağı' öne sürüldü.

'CİDDİYE ALABİLİRLER'

Bu arada NBC'ye konuşan Amerikan istihbarat şirketi Flashpoint Intelligence'den Evan Kohlmann, dergide yayımlanan 'ölüm listelerinin' cihatçılar tarafından ciddiye alınabileceği uyarısında bulundu. Kohlmann şunları söyledi: ''Boston maratonu saldırıları gibi bazı terör olaylarında, cihatçıların kimi ya da neyi hedef alacaklarını belirlerken dergiye bakıp fikir aldıklarına dair güçlü kanıtlar var.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...