Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Restoranda patlama, 44 ölü var!

/ Kaynak: İHA
Restoranda patlama, 44 ölü var!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde bulunan bir restoranda gaz tüpü nedeniyle meydana gelen patlamada 44 kişi hayatını kaybetti, 60 kişi de yaralandı.

Hindistan'ın Madhya Prades eyaletine bağlı Petlawad bölgesinde bulunan bir restoranda gaz tüpü patladı. Hindistanlı yetkililer restoranın kalabalık olduğu sırada meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangının çevre binalara da sıçradığını kaydetti. Yetkililer, olayda 44 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 kişinin de yaralandığını belirtti. Olayın ardından arama kurtarma ekinin bölgeye sevk edildiğini kaydeden yetkililer, hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerinin enkaz altından çıkarıldığını belirterek, ekiplerin çalışmalarına devam ettiğini ifade etti. Yerel medyada yer alan haberlerde ise, Madhya Pradesh Eyaleti Başbakanının patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine tazminat ödeneceğini duyurduğu bildirildi.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...