Londra'da 1 Türk ölü bulundu

/ Kaynak: AA
Londra'da 1 Türk ölü bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeydoğusundaki Epping Ormanı'nda bulunan cesedin, Türk vatandaşı Hıdır Aksakal'a ait olduğu belirlendi.

Londra polisinden yapılan açıklamada, 9 Eylül'de yerel saatle 19.05'te ihbar üzerine Epping Ormanı'ndaki Hollow Göleti yakınına giden ekiplerin, 53 yaşındaki Aksakal'ın cesedini naylon poşete sarılı şekilde, yarısı toprağa gömülü bulduğu bildirildi.
Cesedin 10 Eylül'de bulunduğu yerden çıkarıldığı kaydedilen açıklamada, 11 Eylül'de otopsi yapıldığı aktarıldı.
Kurbanın Türk vatandaşı olduğunu açıklanırken Hıdır Aksakal'ın "Boksör Çetin" veya "Musa Yakut" olarak da bilindiği ifade edildi.
Ayrıca, İngiltere'nin doğusundaki Kent bölgesinde yerleşik Aksakal'ın, Londra'da Türkçe konuşan toplumun yoğun olarak yaşadığı Haringey bölgesinde de bir süre ikamet ettiği ve bu bölgede yakın bağlantılara sahip olduğu bilgisi verildi. Hıdır Aksakal'ın en son 17 Ağustos'ta Haringey'de görüldüğünü belirtildi.
Açıklamada, olayı araştıran dedektiflerin, Aksakal'ı bölgede gören ya da sonrasında nereye gitmiş olabileceğine dair herhangi bir bilgiye sahip olanlarla görüşmeyi istedikleri vurgulanarak, bu nedenle hem Haringey'de hem de Hollow Göleti civarında son birkaç hafta içinde şüpheli olaylara tanıklık edenlerin soruşturmaya yardımcı olunması kapsamında polisle iletişime geçmesi istendi.
Soruşturmanın devam ettiği bildirilirken, cinayete ilişkin henüz herhangi bir kişinin gözaltına alınmadığı kaydedildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...