Katil Esad güçlerinden Halep'e varil bombalı saldırı: 12 ölü

/ Kaynak: AA
Katil Esad güçlerinden Halep'e varil bombalı saldırı: 12 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'de rejime ait güçlerin Halep'in Helek Mahallesi'ne varil bombasıyla düzenlediği saldırıda 12 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Sivil savunma yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orduya ait bir helikopterin Halep'te muhaliflerin denetimindeki Helek Mahallesi'ne saldırması sonucu 12 kişinin hayatını kaybettiğini, onlarca kişinin yaralandığını söyledi. Saldırıda çok sayıda evin yıkıldığını ve hasar gördüğünü kaydeden yetkililer, sivil savunma ekiplerinin gece geç saatlere kadar yıkılan evlerin enkazından ölü ve yaralıları çıkartmaya çalıştığını belirtti. Esed güçlerinin birkaç günden bu yana kentte saldırılarını yoğunlaştırdığını vurgulayan yetkililer, ''Savaş uçakları ile helikopterler, Halep'te sadece sivillerin kaldığı bölgeleri bombalıyor'' dedi. Esed güçlerinin dün Halep'in Şear Mahallesi'nde bir çarşıya düzenlediği saldırıda 25 sivil yaşamını yitirmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...