İngiltere'de İşçi Partisi'ne 50 bin yeni üye katıldı

İngiltere'de İşçi Partisi'ne 50 bin yeni üye katıldı

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'in yeni genel başkanlığa seçilmesinden sonra 50 bin kişinin daha partiye katıldığı açıklandı.

Independent gazetesindeki habere göre, Corbyn'in 12 Eylül'de genel başkanlığa seçilmesinin ardından bu yana partiye 50 binin üzerinde yeni üye katıldı.


Corbyn'in genel başkan seçilmesinden sonra sadece 24 saat içinde 15 binden fazla kişinin partiye üye olduğu ve üye sayısının her geçen gün arttığı ayrıca son sayının 360 bin dolayında olduğu açıklandı


100 binden fazla kişinin de Jeremy Corbyn'i başkan seçmek için 3 Sterlin kayıt ücretini ödeyerek partiye üye olduğu belirtiliyor.


Sosyalist Jeremy Corbyn, 12 Eylül'deki parti genel kongresinde İşçi Partisi'nin yeni genel başkanı seçilmişti. 66 yaşındaki milletvekili hala İngiltere'de siyaset gündeminin birinci sırasında olmayı sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...