Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya, koalisyona katılma şartlarını açıkladı

Rusya, koalisyona katılma şartlarını açıkladı

DÜNYA Haberleri

Rusya Dışişleri Bakanlığı, DAEŞ karşıtı koalisyona diğer tüm ilgili oyuncuların da katılması halinde dahil olunabileceğini bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı, DAEŞ ile mücadele amacıyla kurulan uluslararası koalisyon ile işbirliği yapması için gerekli kesin şartlarını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı Yeni Tehdit Departman Başkanı İlya Rogaçev İnterfax haber ajansına yaptığı açıklamalarda, "Teorik olarak uluslararası koalisyona ilgili tüm oyuncuların dahil olması halinde Rusya da bu koalisyonla işbirliği yapabilir. Aynı zamanda koalisyonun Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi önderliği altında uluslararası kurallara tamamiyle uyması şartıyla bu işbirliği gerçekleşebilir" dedi. 


Diplomat Moskova'nın koalisyon ile işbirliğinin bu koşulların oluşturulması halinde daha sağlam olacağının altını çizdi ve "Bu koşullar nedense bu koalisyon için kabul edilemez durumdalar" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...