Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fin vekilden skandal öneri! 'Göçmenleri barakalara yerleştirelim'

Fin vekilden skandal öneri! 'Göçmenleri barakalara yerleştirelim'

DÜNYA Haberleri

Avrupa Parlamentosu'nun Fin milletvekili Jussi Halla-aho, Finlandiya'ya gelen sığınmacıların barakalara yerleştirilmesini önerdi.

Gerçek Finliler Partisi Milletvekili Halla-aho, söz konusu önlemler sayesinde gerçekten korumaya ihtiyacı olmayan sığınmacıların bir hafta içinde Finlandiya'yı terk edeceğini ve İsveç'e geri döneceklerini kaydetti. Sputniknews'in haberine göre sığınmacılara ve İslam'a yönelik eleştirel tutumuyla bilinen Halla-aho, İsveç sınırı yakınlarında baraka kent kurulmasını da önererek, sığınmacıların başvuruları değerlendirilirken burada tutulması yönündeki düşüncesini dile getirdi. Halla-aho, para yardımının ve ailelerin yeniden birleştirilmesiyle ilgili liberal politikanın kontrolsüz sığınmacı akınının artmasına neden olacağının altını çizdi. Fin vekil, inananların duygularını rencide ettiği ve farklı etnik kökenler arasındaki nefreti körüklediği gerekçesiyle 2012'de yargılanmıştı. (Kaynak: Yeni Şafak)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...