Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadirov, Putin'in emrini bekliyor

Kadirov, Putin'in emrini bekliyor

DÜNYA Haberleri

Çeçenistan Cumhuriyeti'nin lideri Ramazan Kadirov, Rusya'nın Suriye'de yürüttüğü operasyonlara destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Rusya'nın Suriye'de operasyonlara başlamasının ardından Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti'nin Başkanı Kadirov'dan da ilginç bir açıklama geldi. Kadirov, "Binlerce Çeçen asker, ihtiyaç olursa Suriye'de DAEŞ'e karşı savaşmaya hazır" dedi.
"PUTİN EMİR VERİRSE..."
Kadirov, "Önemli olan Rusya'nın kesinlikle uluslararası hukuka uygun hareket etmesi. Suriye Devlet Başkanı yardım istedi, biz olumlu yanıt verdik. ABD, Avustralya, Fransa ve diğerleri, haydut gibi davranıyorlar. Suriye'de danışmanlara da ihtiyaç olacak. Eğer Rusya Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Vladimir Putin emir verirse hemen yarın, Batı'da eşi bulunmayan dünya standartlarında uzmanlarımızı oraya göndermeye hazırız. Deneyimimiz var ve bilgiliyiz" dedi.
"İHTİYAÇ OLURSA İLK SAFLARDA OLACAĞIZ"
Binlerce Çeçen askerin, ihtiyaç olursa Suriye'de DAEŞ'e karşı savaşmaya hazır olduğunu kaydeden Kadirov, "Biz Çeçenler için maalesef henüz bu şeytanlara karşı savaşa katılma imkanı yok. Ancak eğer DAEŞ'e karşı mücadelede piyadelere ihtiyaç olursa biz ilk saflarda olacağız" diye ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...