Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşgalci İsrail güçleri, 14 Filistinliyi yaraladı

/ Kaynak: AA
İşgalci İsrail güçleri, 14 Filistinliyi yaraladı

DÜNYA Haberleri  / AA

İşgalci İsrail güçleri Nablus'taki bazı evlere düzenlediği baskınlarda 14 Filistinliyi yaraladı, 9 Filistinliyi gözaltına aldı.

Batı Şeria'da İsrail askerlerinin bazı evlere düzenlediği baskınlarda 14 Filistinliyi yaraladığı, 9 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi. Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Nablus kentinin bazı bölgelerindeki Filistinlilerinin evlerine İsrail askerlerinin düzenlediği baskınlarda 10 Filistinli vücutların çeşitli yerlerine gerçek mermilerin isabet etmesi, diğer 4 Filistinli ise İsrail askerlerinden aldığı şiddetli darbeler sonucunda yaralandı. Aralarında, İsrail hapishanesinde tutuklu bulunan Nureddin Ebu Haşiye'nin ailesine ait evine de yapılan baskınlarda 9 Filistinli gözaltına alınırken, İsrail askerleri, evleri yıkılacağı konusunda Haşiye'nin ailesine ihtarda bulundu ve evlerini terk etmeleri için gelecek salıya kadar süre verildi. Batı Şeria'da düzenlenen saldırıda 2 Yahudi yerleşimcinin öldürülmesinin ardından Nablus kenti 1 Ekim'den bu yana yoğun güvenlik önlemlerine sahne oluyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...