Endonezya'da kaybolan uçak 3 gündür bulunamıyor

/ Kaynak: AA
Endonezya'da kaybolan uçak 3 gündür bulunamıyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Endonezya'da Aviastar Havayolları'na ait 10 yolcu taşıyan uçağı arama çalışmalarını sürdürürken herhangi bir bulguya ulaşamadı.

Endonezya Arama Kurtarma Ajansı yöneticilerinden Heronimus Guru, arama çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü belirterek "Uçakla ilgili herhangi bir işarete ulaşamadık. Bölgede yaşayan bir kişi uçağı gördüğünü rapor etti. Buna göre ekiplerimiz Sulawesi adasındaki Siwa bölgesi yakınlarında denizde arama yapıyor" dedi.
Arama çalışmalarına 2 uçak ve 3 helikopterle birlikte 300 kişilik özel bir ekibin katıldığını kaydeden Guru kaybolan uçağın denize düştüğü ihtimali uyarınca dalgıçların hazır bekletildiğini söyledi.
Cuma Masamba'dan Makassar eyaletine hareket eden Aviastar Havayolları'na ait küçük bir yolcu uçağıyla inişine 30 dakika kala irtibat kesilmişti.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...