Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bosna Hersek'ten taziye mesajı

Bosna Hersek'ten taziye mesajı

DÜNYA Haberleri

Bosna Hersek Başbakanı Denis Zvizdic, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na taziye telgrafı gönderdi.

Ankara'da gerçekleşen kanlı terör saldırısı sonrası Bosna Hersek Başbakanı Denis Zvizdic, Başbakan Davutoğlu'na taziye mesajı gönderdi. Başkentte yaşanan terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü duyduğunu dile getiren Zvizdic, Bosna Hersek halkı adına taziyelerini iletti ve saldırıyı şiddetle kınadı. Zvizdic mesajında "Ankara'da meydana gelen terör saldırısı haberiyle oldukça sarsıldım. Bosna Hersek devleti ve vatandaşları olarak yanınızdayız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin acısını paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
Bosna Hersek'in iki entitesinden biri olan Bosna Sırp Cumhuriyeti Başkanı Milorad Dodik de Ankara'daki terör saldırısına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Dodik, terör saldırısında hayatlarını kaybedenlerin ailesi ve tüm Türk halkına başsağlığı dileğinde bulunduğu mesajında, "Tüm dünya ve insanlığı tehdit eden terörle mücadelenizde yanınızdayız" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...