ABD'de art arda iki uçak düştü

ABD'de art arda iki uçak düştü

DÜNYA Haberleri

Amerika'nın Colorado eyaletinde düşen uçaktaki iki kişi hayatını kaybederken, Florida'da da bir uçak karavan bölgesine çakıldı.

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Weld şehrinde bir özel uçak kontrolünü kaybederek yere çakıldı. Yetkililer, sabah saatlerinde gerçekleşen olayda uçakta bulunan iki kişinin de hayatını kaybettiğini açıkladı. Olay yeri ekipleri, kazanın nedeninin henüz tespit edilemediğini, araştırmaların sürdüğünü bildirdi. Kazada hayatını kaybedenlerin ise kimliği açıklanmadı. İlerleyen saatlerde ABD'nin Florida eyaletinde küçük motorlu bir uçak, Palm Springs'deki karavan bölgesine düştü. Karavan araçların park ettiği "Mar-Mak Colony Club" isimli alana düşen uçak nedeniyle iki karavan alev aldı. 
İKİ AİLEYE YARDIM 
Yetkililer, olayda bir karavanın tamamen yandığını, birkaç kişinin de yaralandığını açıkladı. Kızıl Haç görevlilerinin olaydan etkilenen iki aileye yardım ve müdahalede bulunduğu belirtildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre ise tamamen küle dönüşen karavanın içerisinden üzeri örtülü iki ceset çıkarıldı. Karavan park alanında yaşayan Clara Ingram, büyük bir gürültü duyduğunu belirterek "Kapıdan dışarı çıktığımda dev bir alev topundan başka bir şey göremedim" dedi.
KAYNAK: SABAH


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...