ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'dan Irak'a sürpriz ziyaret

/ Kaynak: AA
ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'dan Irak'a sürpriz ziyaret

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'ın programında açıklanmamasına rağmen Irak'a 'sürpriz bir ziyaret' gerçekleştirdiği bildirildi.

Göreve başladıktan sonra ilk yurt dışı ziyaretini İsrail'e yapan ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'ın programında açıklanmamasına rağmen Irak'a "sürpriz bir ziyaret" gerçekleştirdiği bildirildi. 
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Peşmerge Bakanlığı Genel Sekreteri Cabbar Yaver, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dunford'ın öğleden önce Erbil'e ulaştığını belirtti. 
Yaver, ABD Genelkurmay Başkanı'nın IKBY Başkanı Mesut Barzani ve Peşmerge komutanlarıyla bir araya gelerek terör örgütü DAEŞ'e karşı yürütülen mücadeleyi görüştüklerini kaydetti.
Göreve başladıktan sonra ilk yurt dışı ziyaretini İsrail'e gerçekleştiren Dunford, pazar günü Batı Kudüs'te İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya gelmişti. 

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...