'Türkiye, önemli ticaret ortaklarımızdan biri olmaya devam edecek'

/ Kaynak: AA
'Türkiye, önemli ticaret ortaklarımızdan biri olmaya devam edecek'

DÜNYA Haberleri  / AA

Bosna Hersek Başbakanı Zvizdic, 'Bosna Hersek'in gerçek dostu olan Türkiye, bize her zaman yardım etti' dedi.

Bosna Hersek Başbakanı Denis Zvizdic, Bosna Hersek'in gerçek dostu olan Türkiye'nin kendilerine her zaman destek verdiğini belirterek "Türkiye, en önemli ticaret ortaklarımızdan biri olmaya devam edecek" dedi.
AA muhabirine açıklamada bulunan Zvizdic, 1 Kasım'da yapılan genel seçimin ardından Türkiye-Bosna Hersek ilişkilerini değerlendirdi.
Seçimin ardından iki ülke arasındaki ilişkilerin daha iyi olacağına inandığını söyleyen Zvizdic, geçen günlerde Saraybosna'yı ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Bosna Hersek Bakanlar Kurulunu Türkiye'ye davet ettiğini ifade etti.
"Türkiye, dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri"
Açıklamasında, Türkiye'nin dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olduğunu vurgulayan Zvizdic, "Türkiye, Bosna Hersek'in Avrupa Birliği (AB) ve NATO üyeliğine her zaman destek verdi, yeni ticaret kapıları açmamıza yardımcı oldu" diye konuştu. Zvizdic, açıklamasının devamında, Türkiye'nin yeni dönemde de Bosna Hersek'in en önemli ticaret ortaklarından biri olmaya devam edeceğini de kaydetti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...