İşgalci İsrail güçleri, Filistinli öğrencileri gaza boğdu

/ Kaynak: AA
İşgalci İsrail güçleri, Filistinli öğrencileri gaza boğdu

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail askerlerinin, Tulkerm'deki Filistin Teknik Üniversitesi'nde öğrencilere plastik mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahalede bulunduğu bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleri, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tulkerm'deki Filistin Teknik Üniversitesi kampüsüne plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz kullanarak müdahalede bulundu.
Bazı öğrencilerin plastik mermi isabet etmesi sonucu yaralandığı mübadelede, onlarca kişinin de göz yaşartıcı gazdan etkilendiği ve üniversite yönetiminin öğrencileri tahliye etmek zorunda kaldığı belirtildi.
Öte yandan üniversite yakınlarında öğrenciler ile çıkan arbedede, İsrail askerlerinin gerçek mermi de kullandığı bildirildi. 
Sağlık Bakanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin müdahalesi sırasında, biri gerçek, diğeri plastik mermi isabet eden 2 Filistinlinin yaralandığını duyurdu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...