İsrail polisi Filistinli çocuğu vurdu

/ Kaynak: AA
İsrail polisi Filistinli çocuğu vurdu

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail polisi, Doğu Kudüs'te 'bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu' iddia edilen bir Filistinli bir çocuğu vurarak ağır yaraladı.

İsrail polis sözcülüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Kudüs'ün Şam Kapısı yakınlarında bıçaklı saldırı girişiminde bulunan bir Filistinli vurularak ağır yaralandı" ifadesi kullanıldı. Açıklamada yaralanan İsraillinin olup olmadığı bilgisine yer verilmezken, vurulan Filistinlinin Doğu Kudüs'ün İseviyye mahallesinde ikamet ettiği bilgisi paylaşıldı.
İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise "saldırıda elinden yaralanan bir İsrailliye olay yerine yakın bir hastanede tıbbi müdahalede bulunulduğu" kaydedildi.
İsrail polisi, "Yahudi yerleşimcilere bıçakla saldırdığını" iddia ettiği Ahmed'i ailesine göstermiyor ve hastanedeki tedavisi bittiği halde 13 yaşındaki Filistinli çocuğu hala gözaltında tutuyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...