Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IŞİD korkudan bakın ne yaptı?

IŞİD korkudan bakın ne yaptı?

DÜNYA Haberleri

Suriye topraklarında bulunan IŞİD militanları, koalisyon güçlerinin hava saldırısından korkarak, karargahında asılı bulunan bayrağını indirdi.

Türkiye'nin de içerisinde bulunduğu koalisyon güçlerine bağlı savaş uçakları, zaman zaman Türkiye -Suriye sınırının Suriye tarafında bulunan IŞİD mevzilerini bombalıyor. Hava saldırısında çok sayıda militanlarını, tank ve aracını kaybeden
IŞİD, Kilis'in Yavuzlu Köyünün karşısında Doğalgaz tesislerinde bulunan karargahının koalisyon uçaklarının vurmasını engellemek için IŞİD bayrağını indirdi.


TÜRK TOPLARININ NAMLULARI IŞİD MEVZİLERİNE ÇEVRİLDİ 
Türk Silahlı Kuvvetli tarafından IŞİD'in karargahının karşındaki Türk topraklarına da tank ve zırhlı araç yerleştirerek namluları IŞİD'e çevrildi. IŞİD militanlarının, hava saldırısından korkarak 3'lü 5'li guruplar halinde Suriye'nin köylerin içerisinde vatandaş gibi dolaştığı, bir kısmının da zeytin bahçeleri arasında gizlendiği öğrenildi. IŞİD militanlarının toplu olarak karargahta durmadığı öğrenildi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...