HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ABD'deki Türkler'in çektiği 'New York Masalı' filminde sona gelindi

Kaynak: AA
ABD'deki Türkler'in çektiği 'New York Masalı' filminde sona gelindi

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'de, şubat ayında Türkiye'de gösterime girmesi beklenen romantik komedi türündeki Türk sinema filmi ''New York Masalı''nın çekimleri sürüyor.

Manhattan'daki ünlü Central Park'ta geçen sahnelerin çekimleri için parka gelen set ekibi ve oyuncular, yaklaşık 3 saat parkta çalıştı. Yönetmenliğini Los Angeles'ta yaşayan Doğan Özmekik'in yaptığı filmin konusu hakkında AA muhabirine bilgi veren senarist Nilüfer Yenidoğan, hayatını değiştirmek isteyen kadın karakter ile hayatına son vermeye çalışan erkek karakterin tesadüfen karşılaşmasıyla başlayan bir aşk hikayesi olduğunu söyledi. 
Uzun zamandır Los Angeles ve New York'ta yaşadığını ve bu nedenle filmin içine, yurt dışında yaşayan Türklerin karşılaştığı adaptasyon sorunlarını da eklediğini belirten Yenidoğan, ''ABD'de yaşayan Türkleri inceleme şansım oldu. Filmde geçen bazı olaylar da benim başımdan geçen şeyler" dedi.
''Tamamı ABD'de çekilen ilk Türk sinema olacak''
Filmin yapımcısı Derya Taşkın da ''New York Masalı, tamamı ABD'de çekilen ilk Türk sinema filmi olacak. Oyuncu ve kamera arkası ekibi, ABD'de yaşayan, burada oyunculuk eğitimi almış oyunculardan ve teknik ekipten oluşuyor. Film şubat ayında Türkiye ve Avrupa'da gösterime girecek'' diye konuştu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...