İsrail hastane basıp bir Filistinliyi katletti

/ Kaynak: AA
İsrail hastane basıp bir Filistinliyi katletti

DÜNYA Haberleri  / AA

Batı Şeria'nın El-Halil kentinde İsrail askerlerinin hastaneyi basarak bir Filistinliyi katlettiği belirtildi.

Ehli Hastanesinde çalışan bir sağlık görevlisi, 20 kişilik polis gücünün hastahaneye baskın yapıp, Abdullah Şelalide adındaki genci ateş ederek öldürdüğünü aktardı. Sağlık görevlisi, 27 yaşındaki Şelalide'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini söyledi.
İsrail polisinin ayrıca, hastanede tedavi gören Azzam Şelalide adındaki bir genci de gözaltına aldığı öğrenildi.
İsrail ordusu, askerlerin sabah saatlerinde Batı Şeria'nın El Halil kentindeki El Ehli Hastanesine düzenlediği baskını doğruladı.
İsrail ordu sözcülüğünden ismini vermek istemeyen bir yetkili, "El Halil kentindeki bir hastanede yatan Azzam Şelalide isimli Filistinli daha önce bıçaklı saldırı düzenleyerek bir İsrailliyi ağır yaralamıştı. Saldırıya karşılık olarak yaralı İsrailli tarafından vurulan Şelalide bir Filistin hastanesinde yatıyordu. İsrail askerleri zanlıyı gözaltına almak için bu sabah hastaneye gittiler. Zanlının askerlere saldırması sonucu çıkan çatışmada bir Filistinli vuruldu. Şalalide de gözaltına alındı" ifadelerini kullandı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...