Norveç Başbakanı gözyaşlarını tutamadı

Norveç Başbakanı gözyaşlarını tutamadı

DÜNYA Haberleri

Norveç Başbakanı Erna Solberg düzenlediği basın toplantısında Paris'teki terör saldırısıyla ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Norveç Başbakanı Erna Solberg düzenlediği basın toplantısında ”Paris'te onlarca insan barbarca bir terör saldırısının kurbanı olmuştur. Bizi korkutamayacaklar. Fransız yetkililerle dayanışma içerisindeyiz. Karanlıklar aydınlığın üzerini örtemeyecek" dedi.
Basın toplantısında çok üzgün görünen Erna Solberg kendisinin de Paris'te evlendiğini belirterek terör saldırısını duyduğunda derin üzüntüye kapıldığını söyledi. Bu sırada Erna Solberg gözyaşlarını tutamadı.
Polis teşkilatının dün aldığı 'üniformalı polislerin yeniden silah taşımama' kararı almasına da değinen Erna Solberg istihbarat ve polis yetkililerinin aldıkları kararı gözden geçirmelerini istediğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...