Yarım milyon vatandaşını katleden Esad, Fransa'yı Suriye'ye benzetti

Yarım milyon vatandaşını katleden Esad, Fransa'yı Suriye'ye benzetti

DÜNYA Haberleri

Suriye'de meşruiyeti kalmamış katil Beşar Esad, Fransa'nın başkenti Paris'te 127 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

Suriye'de meşruiyeti kalmamış eli kanlı Beşar Esad, Europe 1 kanalına röportaj verdi. Esad, röportajda, Paris'te yaşanan kanlı saldırıya dair açıklamada bulundu.

Fransa'dan, aralarında eski ulaştırma bakanı Thierry Mariani'nin de aralarında bulunduğu dört kişilik bir heyeti kabul eden Esad, taziyelerini iletti.


SURİYE'NİN 5 YILDIR YAŞADIĞI TERÖRÜ YAŞADILAR

Europe 1'den Xavier Yvon'un haberine göre; 127 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili "Fransa, Suriye'nin beş yıldır yaşadığı terörü dün akşam yaşadı" ifadesini kullandı.



11 EYLÜL'DEN BU YANA EN KANLI SALDIRI

Dünyayı şoke eden eylem, 11 Eylül'den bu yana bir Batı başkentini vuran en kanlı saldırı olarak tarihe geçti.

Fransa, ABD ve Türkiye'nin IŞİD'e karşı askeri operasyonları artırmaya hazırlandığı yönünde haberlerin yayınlandığı, G-20 zirvesi arifesinde gerçekleşen son yılların bu en büyük terör eylemi tüm dünyada kınandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...