Diarra'nın kuzeni Paris'teki saldırılarda hayatını kaybetti

Diarra'nın kuzeni Paris'teki saldırılarda hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri

Fransız futbolcu Lassana Diarra, kuzeninin Almanya ile oynadıkları milli maç sırasında meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Fransız futbolcu Lassana Diarra, Paris'te Almanya ile oynadıkları milli maç sırasında meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler arasında kuzeninin de yer aldığını duyurdu.

Fransız ekibi Olympique Marsilya'nın orta saha oyuncusu Diarra, sosyal medyadan yaptığı açıklamada duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Kuzenim Asta Diakite, dünkü saldırılarda hayatını kaybeden onlarca masum Fransız vatandaşın arasındaydı. Benim için bir yoldaş, dayanak ve kız kardeş gibiydi" yorumunda bulundu.

Kendisine bu zor gününde destek olanlara teşekkürlerini de ileten 30 yaşındaki Diarra, "Dini ve rengi olmayan böylesine korkunç bir olay karşısında birlik ve beraberliğimizi koruyarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...