Paris saldırılarında terörist sayısı 9'a yükseldi

Paris saldırılarında terörist sayısı 9'a yükseldi

DÜNYA Haberleri

Fransa'nın başkenti Paris'i kana bulayan intihar saldırılarını düzenleyen teröristlerin sayısının 9'a yükseldiği belirtildi.

Fransa'nın başkenti Paris'i kana bulayan intihar saldırılarını düzenleyen teröristlerin sayısının şu ana kadar belirlenenden daha fazla olma ihtimali üzerinde duruluyor. 
Polis, 10. Bölge'deki kafeteryalara düzenlenen saldırının güvenlik görüntülerinden hareketle, kendini havaya uçuran İbrahim Abdeslam ve kaçtığı belirlenen kardeşi Salah Abdeslam'ın dışında üçüncü teröristin daha varlığını tespit etti. BFM kanalı, son tespit edilen teröristin varlığı ile toplam üç bölgedeki saldırılara katılanların sayısının 9'a ulaştığını bildirdi. Öte yandan adli polis, Stade de France'daki intihar saldırısını gerçekleştiren ve yakınında Suriye pasaportu bulunan kişinin gerçek kimliğine ulaşabilmek için kamuoyuna çağrı yaptı. Çağrıda, fotoğrafı yayınlanan kişi hakkında bilgiye sahip olanların derhal polise haber vermeleri istendi.

Paris saldırılarında terörist sayısı 9'a yükseldi

TERÖRİSTLER UYUŞTURUCU MU ALDI?
 
Bu arada, Le Point ve L'Express dergilerinde çıkan haberlerde polisin, teröristlerin saldırı öncesinde uyuşturucu alma olabilecekleri ihtimalini ciddi bir şekilde değerlendirdiği bildirildi.
 
Saldırılarla ilgili aranan Salah Abdeslam'ın, Paris yakınlarında kiraladığı iki otel odasına yapılan baskında da şırıngalar bulunduğu belirtilen haberlerde, bu şırıngaların ya patlayıcıların hazırlanmasında ya da uyuşturucu almak için kullanılmış olma ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...