Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya savaş uçakları Suriye'de çatışmadan kaçanlara saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Rusya savaş uçakları Suriye'de çatışmadan kaçanlara saldırdı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Rus savaş uçaklarının, Halep'in güneyindeki çatışmalardan kaçanların kaldığı merkeze düzenlediği saldırıda bir çocuk öldü, onlarca kişi yaralandı.

Suriye'de Rus ordusuna bağlı savaş uçaklarının Halep'in güneyindeki çatışmalardan kaçanların barındığı merkeze düzenlediği saldırıda bir çocuğun öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Halep'teki kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Rus savaş uçakları, çatışmalar nedeniyle Halep'in güneyindeki El Kamari köyünden kaçan sivillerin barındığı kentin güneyindeki güvenli bölgeyi vurdu. Olayda bir çocuk yaşamını yitirdi, onlarca kişi de yaralandı.
Toplanma merkezi ve bazı araçlarda hasarın meydana geldiğini kaydeden kaynaklar, saldırının sabahın erken saatlerinde yapıldığını vurguladı. Bölgedeki görgü tanıkları da olayı doğruladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...