Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'dan Suriye'ye kara operasyonu açıklaması

Düzenleyen:
Rusya'dan Suriye'ye kara operasyonu açıklaması

DÜNYA Haberleri

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus askerlerinin Suriye'de kara operasyonuna katılacağına ilişkin iddiaları bir kez daha reddetti. Peskov, Rus askerlerinin kara operasyonu düzenleme ihtimali bulunmadığını söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus askerlerinin Suriye'de kara operasyonuna katılacağına ilişkin iddiaları bir kez daha reddetti. Peskov, Rus askerlerinin kara operasyonu düzenleme ihtimali bulunmadığını söyledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Peskov, kara operasyonu konusunun kesinlikle gündemlerinde olmadığını vurguladı.
 
Rusya, 30 Eylül'den bu yana Suriye'de hava operasyonları düzenliyor. Batı basınında çıkan haberlerde Rus askerlerinin kara operasyonlarında yer aldığı öne sürülüyor. Mısır'da Rus uçağının düşürülmesinden sonra da basında Rusya'nın Suriye'de kara operasyonları düzenleyeceğine yönelik iddialar yer alıyor.
 
KARA OPERASYONU YAPILMAYACAĞI AÇIKLANMIŞTI
 
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Mısır'ın Sina Yarımadası'nda 31 Ekim'de düşen Rus yolcu uçağının içine yerleştirilen bir bomba ile terör eylemi sonucunda düşürüldüğünün belirlenmesi ardından Suriye'deki hava operasyonlarını yoğunlaştırma kararı aldıklarını söylemişti.
 
Kremlin, benzer iddiaların ortaya atılması üzerine hava operasyonlarını yoğunlaştırma kararının kara operasyonu düzenleneceği anlamına gelmediği belirtilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...