Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belçika polisinden sosyal medyada 'kedi mamalı' teşekkür

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Belçika polisinden sosyal medyada 'kedi mamalı' teşekkür

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Belçika'da operasyonlara destek için sosyal medya kullanıcıları kedi resimleri yayınladı,polis ise "kedi maması" fotoğrafı ile esprili bir şekilde teşekkür etti

Belçikalı medya kuruluşları ile sosyal medya kullanıcıları dün akşam Brüksel'de yapılan terör operasyonlarına, polisten gelen talep üzerine "sessizliğe" gömülerek ve kedi fotoğrafları paylaşarak destek verdi.  

Belçika federal polisi, dün akşam saatlerinde başlayan operasyonlardan hemen sonraki duyurusunda, medya ile Twitter kullanıcılarından baskınlar sonuçlanana kadar polisin yerini belli eden fotoğraf ve bilgi paylaşmamalarını istedi. Bunun üzerine ülkenin en büyük gazetelerinden Le Soir, sosyal medya hesabından, "Devam eden operasyonlar sonuçlanana kadar detay vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı. 

Kedi fotoğrafları paylaştılar 

Aynı şekilde Belçikalı Twitter kullanıcıları da, polisin talebi üzerine operasyona destek vermek için #BrusselsLockdown etiketiyle beraber kedi fotoğrafları paylaşmaya başladı. TT olan #BrusselsLockdown etiketi altında onbinlerce kedi fotoğrafı yayımlandı.

16 kişinin gözaltına alındığı ve 4 saat süren operasyonların ardından Belçika kriz merkezinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Medya ve vatandaşlara, talep edildiği üzere bu akşamki yasal müdahale boyunca gösterdikleri online sessizliklerinden dolayı teşekkür ederiz" denildi. 

Kedi mamalı teşekkür 

Bugün de Belçika federal polisi Twitter hesabından, kedi maması fotoğrafı ile beraber "Bize dün yardım eden kediler için...Lütfen" mesajını paylaştı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...