Rusya bir helikopterin vurulduğunu doğruladı...

Düzenleyen:
Rusya bir helikopterin vurulduğunu doğruladı...

DÜNYA Haberleri

Bugün Rus uçağının düşürülmesinin ardından bölgede birkaç cismin daha düştüğü yönünde bilgiler vardı. Rusya, bir helikopterlerinin isabet aldığını, Suriye'deki Rus üssüne iniş yaptığını duyurdu.

Suriye'deki muhalifler bir Rus helikopterini vurduklarını duyurmuştu. Rusya'dan bu açıklamayı teyit eden bir açıklama geldi.
 
Rus ajanslarının geçtiği habere göre Açıklamada, düşürülen Rus savaş uçağındaki pilotları kurtarma çalışmalarına Mi-8 tipi iki helikopterin katıldığı belirtildi. Açıklamada, pilotları arama çalışmalarına katılan helikopterin vurulduğu doğrulandı ancak helikopterin Hmeymim hava üssüne dönebildiği kaydedildi.

1 ASKER ÖLDÜ
 
Rusya'dan yapılan açıklamada vurulan helikopterdeki bir askerin öldüğü, diğerlerinin Hmeymim hava üssüne geri döndüğü kaydedildi.
 
KRUVAZÖR LAZKİYE LİMANI AÇIKLARINA GİDİYOR
 
Rus ajanslarının geçtiği haberlere göre Rusya ise S-300’e benzer hava savunma sistemine sahip Fort ile donatılan 'Moskova' isimli kruvazörü, Suriye’nin Lazkiye limanı açıklarına gönderecek. Kruvazörün, Rus uçaklarına yönelik potansiyel tehditler için görev alacağı, tehdit oluşturan hedeflerin vurulacağı duyuruldu. Rus bombardıman uçaklarına artık avcı uçaklarının de eşlik edeceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...