HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kudüs'te Filistinli genç öldürüldü

Düzenleyen: /
Kudüs'te Filistinli genç öldürüldü
İsrail, Haber

DÜNYA Haberleri

Kudüs'te bir Filistinli gencin, "İsrail polisine bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla öldürüldüğü bildirildi.

İsrail Kanal 2 televizyonu, "Bab el-Amud yakınlarında, bıçaklı saldırı girişiminde bulunarak bir İsrail polisinin yaralanmasına neden olan Filistinli gencin öldürüldüğünü", bölgeye İsrail polis güçlerinin gönderildiğini duyurdu.

Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere saldırıları ve Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarıyla birlikte bölgede giderek tırmanan gerginlik ciddi boyutlara ulaşırken, ekim ayı başından bu yana öldürülen Filistinlilerin sayısı 100'ü geçti.

Filistin radyosuna operasyon

Öte yandan, İsrail ordu güçleri, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde "Dream" adlı bir Filistin radyosuna operasyon düzenledi. Bazı ekipmanlarına el konulan radyonun yayınına, "şiddeti teşvik edici yayınlar yaptığı" gerekçesiyle son verildi.

"Dream", son bir ay içinde kentte yayınına son verilen üçüncü radyo oldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...