Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'dan bu sefer iyi haber geldi

Düzenleyen:
Rusya'dan bu sefer iyi haber geldi

DÜNYA Haberleri

Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko, ülkede stadyum inşa eden Türk şirketlerinin çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaliy Mutko, 2018 FIFA Dünya Kupası çerçevesinde stadyum inşa eden Türk şirketlerinin Rusya’da çalışmalarına devam edeceklerini, çünkü mevcut iş kontratlarının olduğunu bildirdi.

Mutko telefonla yaptığı açıklamalarda, "Tüm stadyum inşaatlarında müteahhitler Ruslar. Bazı projelerde taşeron firmalar Türk şirketleri olabilir. Eğer bu şirketlerin kontratları varsa, o zaman çalışılmaya devam edecekler. İleride yeni projelere imza atılmayacak fakat mevcut sözleşme varken bu sözleşmeler tekrardan değerlendirilmeyecek" dedi.

FIFA Dünya Kupası maçları, 14 Haziran-15 Temmuz 2018 tarihinde Rusya’nın Moskova, St. Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Volgograd, Nizhniy Novgorod, Samara, Saransk, Ekaterinburg, Rostov na Donu ve Soçi’de olmak üzere 11 şehrinde bulunan 12 stadyumda düzenlenecek.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...