Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere özel uçak "TUR" ile Katar'ın başkenti Doha'ya geldi.

Doha Hamad Uluslararası Havalimanı'na TSİ ile saat 19.00'da gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Katar Kültür, Sanat ve Kültürel Miras Bakanı Hamad Bin Abdullaziz Al-Kawari, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Ahmet Demirok ve eşi Arzu Demirok ile diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beraberinde eşi Emine Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da Katar'a geldi.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Thani ile baş başa görüşecek

Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Thani, Cumhurbaşkanı Erdoğan için yarın resmi karşılama töreni düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri ile 19 Aralık 2014 tarihinde Ankara'da imzaladığı, "Türkiye Cumhuriyeti ile Katar Devleti Arasında Yüksek Stratejik Komite Kurulmasına İlişkin Ortak Mutabakat" çerçevesinde oluşturulan Yüksek Stratejik Komite'nin birinci toplantısı ve imza törenine katılacak.

Toplantıya, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katılacak.

Emir Al Thani ile baş başa görüşecek olan Erdoğan, Emir'in onuruna vereceği resmi öğle yemeğinin ardından Yunus Emre Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek. Katar Üniversitesi tarafından kendisine verilecek "Fahri Doktora" takdim törenine katılacak Erdoğan, Doha Uluslararası Kitap Fuarı açılış törenine de iştirak edecek.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...